Tracey Wheatley

Tracey Wheatley, Átalakulás Hálózat képző, szakmai koordináció, mentor, Átalakuló Wekerle

A társadalmi és környezeti igazságossággal foglalkozó mozgalmak aktív részese vagyok több évtizede. A társadalmi és környezeti kérdések számomra egybefüggő rendszert alkotnak, és kölcsönösen pozitívan hatnak egymásra, ahogy újra alapozzuk létünket a bolygónkon. 15 éven át, 2019-ig a Védegylet Egyesület munkatársa voltam, 2017-9 között főtitkárhelyettes. 2013-18 között a Kisközösségek Átalakulás munkacsoportot, a Magyarországi Átalakuló közösségek HUB-ot vezetem 2018-tól.

Az lakóközösségemben, a Wekerle-telepen 2008-óta éve katalizátor szerepet vállaltam: a Klímabarát, emberbarát Wekerle című  program létrehozásán dolgoztam, és a közösséggel együtt életre hívtuk az Átalakuló Wekerle összefogást. 2019-ben alapítottunk társaimmal együtt a KöZöS kávézó és konyhát, egy élelmiszer önrendelkezés és növényi étrenden alapuló közösségi konyha.

Képzőként emberek motiválásában, támogatásában szereztem tapasztalatot. Képet kaptam arról, hogy egy jól működő, szociális intelligenciával rendelkező közösségben milyen áramlások és erőforrások mozoghatnak.

Az aktív lakóközösségekben látom a részvételi demokrácia alapját. Az alulról szerveződő, egymástól tanuló közösségi hálózatokban bízom, mert ezek biztosítják egy elfogadható életvitel megszervezésének lehetőségét.
 

Elérhetőségek: 
Budapest, Wekerletelep
Magyarország
Telefon: 70 339 0709
47° 27' 20.0016" N, 19° 7' 33.9996" E
HU

Hozzászólások

FFeri képe