A Holnap bajnokai - adománygyűjtő filmvetítés: december 8., Magnet-ház

Időpont: 
péntek, 2017, december 8 - 18:0022:00
Helyszín: 
MagNet Közösségi ház
Andrássy út 98.
1062 Budapest

Emlékszel arra a napra, amikor kijöttél egy moziból és másképp néztél a világra, mint amikor bementél? Mondhatni, megváltozott az életed?

Van olyan film, ami korszakot alkot. Holnap pont egy ilyen film. Ez nem egy mindennnapi roadmovie. A jövöről szól de nem sci -fi. Kalandfilm, tele meglepő felfedezésekkel.


Egy fiatal filmes csapat keresi a Jelenben azt, ami a Jövőhöz fontos. Keresi azokat az embereket, akik tesznek azért, hogy a holnap legyen mit enni, legyen mivel fűteni, legyen biztonság és nem utolsó sorban műveltség. Azokat, akik közösségben, szövetkezetben, döntéshozói pozícióban, bátran és vidáman alakítják a jövőt. Igen, a jövőt: a holnap bajnokaival találkozunk, két órán keresztül, a Föld minden pontjáról. Mert sok ember van, aki tenni akar, és akik ezt közösségben teszik, azok már sokra is jutottak.

Ez a film nem csak inspirál, hanem provokál.
Biztosan állítjuk, hogy lesz egy pont amikor felmerül benned, hogy mit is teszünk hozza mi, itthon, Magyarországon? Azután elkezd feszíteni az érzés, hogy nekünk is legyen olyan holnapunk, amit a gyerekeinket hálásan örökölnek majd meg tőlünk.

Ezt a filmet Magyarországon a Védegylet és az Ökofilmklub fogja forgalmazni. Közösségi vetítéseket szervezünk, 20 helyen. Vidéken és városokban fogjuk összehozni a helyi úttörőket, a holnap bajnokait és hétköznapi embereket, akinek ezen az estén megváltozhat az életük.

A forgalmazás költségének az előteremtésére szervezzük ezt az adománygyüjtő vetítést. Nincsenek jegyek, sem kötelező adomány, de aki ide eljön, az biztosan hozzá akar majd járulni ahhoz, hogy ezt a filmet minél többen lássák és megvitassák Magyarországon.

Mi segítünk abban, hogy a Neked leginkább megfelelő formában tehesd ezt meg:
Az est folyamán természetesen lesz szakértői beszélgetés is, de ezúttal megszólalnak majd a támogatóink és a holnap már regisztrált bajnokai is.

REGISZTRÁCIÓ:
https://goo.gl/forms/eGhNZHOhvPiRTcx82
HOLNAP:
www.holnap-afilm.hu
TRAILER:
https://www.demain-lefilm.com/en/where-can-we-see-film
ELŐZMÉNYEK:
https://www.kisskissbankbank.com/demain-le-film