2015. okt 6.

Immár ötödjére indulnak az EnergiaKözösségek!

Meguntad már, hogy mindenki csak papol a klímaváltozásról, de semmit sem tesz ellene? Lelkes és a környezetünkért felelősséget érző ember vagy? Szeretnél beruházás nélkül legalább 9% energiát megtakarítani? Érdekelne, hogy egy közösségben küzdjetek egy közös célért? Kíváncsi vagy, hogyan lehet otthon energiát megtakarítani? Van sok energiamegtakarítási tipped, amit másokkal is szívesen megosztanál? Tudnál segítséggel másoknak is segíteni, velük együtt energiát megtakarítani?

 

Akkor jelentkezz itt, mert

„klíma-koordinátorokat” (és fiatal “energiavadászokat”) keresnek EnergiaKözösségek szervezésére!

 

2011 óta már sok száz háztartás érzett hasonló módon a fentiekkel kapcsolatban és vett részt az EnergiaKözösségek megtakarítási versenyben, sok-sok értékes nyereménnyel! A szervezők most is szeretettel várják a lelkes új és a már kipróbált önkéntes klíma-koordinátorok jelentkezését! Az „E.ON EnergiaKözösségek” programban a családok/háztartások csoportjai (ún. EnergiaKözösségek) versenyeznek az ország egész területén abban, hogy ki tud több (minimum 9%) energiát megtakarítani otthonában, és a legjobb megoldásokkal előrukkolni a kreatív feladatokban családja, közössége bevonásával.

 

A verseny 2015. január 1. és 2016. május 31. között zajlik majd, előtte a klíma-koordinátorok és energiavadászok számára felkészítő képzést tartanak a szervezők.

 

A részvétel ingyenes és az ország egész területéről várják a jelentkezőket!